Tapahtumat

Retriitit, koulutukset ja kurssit 

Järjestän erilaisia kursseja, koulutuspäiviä ja retriittejä yksin ja yhteistyössä muiden kanssa sekä netissä että kasvokkain. Ilmoittautumislomakkeen tapahtumiin löydät tästä tai tämän sivun alaosasta.

Työpajat

Itsemyötätunnon taival

Itsemyötätunnon taidot ovat tärkeitä elämäntaitoja, joita monille meistä ei ikävä kyllä ole lapsuudenympäristössä riittävästi opetettu. Näitä taitoja voi onneksi vahvistaa missä elämänvaiheessa tahansa. Itsemyötätunto voi lisätä elämäntyytyväisyyttä ja vähentää mielen tuottamaa kärsimystä.

Tule mukaan iltapäivään, jonka aikana keskustelemme teemasta ja teemme erilaisia kokemuksellisia itsemyötätuntoharjoituksia. Kaikki iltapäivän harjoitukset ovat vapaaehtoisia, voit kuunnella omia tarpeitasi ja osallistua niiden puitteissa. Mikään harjoitus ei vaadi ennakko-osaamista.

Itsemyötätunnon äärelle pysähdymme lauantaina 5.2. klo 12-16 Shaktajoogakoulun tiloissa osoitteessa Sofiankatu 3, Turku. Tarjolla teetä ja pientä purtavaa. Voit ottaa mukaan myös omaa evästä. Työpajan hinta on 60 €, mutta voit myös kysyä alennushintaa tarvittaessa. Lisätietoa saat osoitteesta info@mielihohde.fi, jonne voit myös ilmoittautua. Ilmoittautua voit myös tämän sivun lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Ajankohtaiset pandemiasuositukset otetaan tilaisuuden järjestelyissä huomioon. Iltapäivä toteutetaan minimiosallistujamäärän täyttyessä.

Itsemyötätuntoon johdattelee työterveyspsykologi, hengityskoulu- ja äänimaljaohjaaja Katja Koivisto.

Hengitysmatka

Tervetuloa iltapäivän mittaiselle matkalle oman ainutlaatuisen hengityksesi äärelle. Matkan varrella voit pysähtyä kuuntelemaan sisäistä viisauttasi ja antaa ihmettelevän huomiosi sille, mitä sinussa milläkin hetkellä tapahtuu. Hengitysmatka voi rauhoittaa, mutta myös avata näköaloja oman kehomielesi toimintaan. Hengitysmatkalla annamme hengityksen virrata omaan luonnolliseen tahtiinsa.

Iltapäivän aikana teemme sekä yksilö- että pariharjoituksia. Pariharjoituksiin kuuluu kunnioittava kosketus. Jos haluat syventää suhdettasi johonkin läheiseen ihmiseen ja kosketus tuntuu hänen kanssaan turvallisemmalta, voitte osallistua kurssille yhdessä. Läheisen kanssa osallistuminen on suositeltavaa myös tämänhetkisen pandemiatilanteen valossa. Ajankohtaiset suositukset otetaan tilaisuuden järjestelyissä huomioon.

Kaikki iltapäivän harjoitukset ovat vapaaehtoisia, voit kuunnella omia tarpeitasi ja osallistua niiden puitteissa. Mikään harjoitus ei vaadi ennakko-osaamista.

Soljumme oman hengityksemme mukana lauantaina 26.2. klo 12-16 Shaktajoogakoulun tiloissa osoitteessa Sofiankatu 3, Turku. Tarjolla teetä ja pientä purtavaa. Voit ottaa mukaan myös omaa evästä. Työpajan hinta on 60 €, mutta voit myös kysyä alennushintaa tarvittaessa. Lisätietoa saat osoitteesta info@mielihohde.fi, jonne voit myös ilmoittautua. Ilmoittautua voit myös tämän sivun lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Iltapäivä toteutetaan minimiosallistujamäärän täyttyessä.

Hengitysmatkan oppaana toimii työterveyspsykologi ja hengityskouluohjaaja Katja Koivisto.

Onlinevaraus tapahtumiin

Lämpimästi tervetuloa! Varaa paikkasi heti. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Ota yhteyttä

puh. 040 8715 322 (teksti- ja vastaajaviestit)

s-posti: info@mielihohde.fi