Retriitit ja kurssit

 Kurssit, retriitit ja verkkovalmennukset 

Järjestän erilaisia kursseja ja retriittejä yksin ja yhteistyössä muiden kanssa sekä netissä että kasvokkain.

Retriitit

Hiljaisuus hengittää

Turun seudulla Piikkiössä 10.-12.9.21 järjestettävä hengitysviikonloppu.  Lisätietoa alkuvuoden 2021 aikana.

Yhteys - myötätuntoinen keho- ja hengitysretriitti Turun saaristossa 20-22.8.2021

Tule nauttimaan kauniista saariston luonnosta ja pysähtymään mielesi ja kehosi äärelle Katjan ja Hannan lempeällä opastuksella. Houtskarin Mossala Resortissa toteutettavan retriitin ohjelmaan kuuluu sallivia keho- ja hengitysharjoituksia, myötätunto- ja kävelymeditaatio sekä sointukylpy äänimaljojen aalloilla. Lauantai-iltana on mahdollisuus saunoa rantasaunassa sekä pulahtaa virkistävään meriveteen.

Retriitin tarkoituksena on saada lempeä yhteys omaan ja muiden kehomieleen. Oman tilan tutkimisen lisäksi retriittiin kuuluu myös toisen kunnioittava ja turvallinen koskettaminen. Kaikki harjoitukset perustuvat vapaaehtoisuuteen eivätkä vaadi aiempaa kokemusta tai minkäänlaisia erityistaitoja ihmisyyden lisäksi.

Retriitin hintaan (30.4.2021 asti 299 € sis. alv, 1.5.21 alkaen 349 € sis alv.) kuuluu ohjelman lisäksi kasvisruoka, joka koostuu aamiaisesta, buffetlounaasta, kahvista tai teestä ja keittoillallisesta.

Varaa sitovasti paikkasi retriitille sähköpostitse info@mielihohde.fi. Ilmoita varauksen yhteydessä seuraavat tiedot: nimi, puhelinnumero, sähköposti ja mahdollinen erityisruokavalio tai allergia. Retriitillä tarjotaan kasvisruokaa. Lisätiedot retriitistä info@mielihohde.fi tai 040 8715 322.  Ohjelma ja muuta lisätietoa myös tästä linkistä.


Verkkovalmennukset

Omaan suuntaani -verkkovalmennus ja -kurssi

Lisätietoa myöhemmin.

Ota yhteyttä

puh. 040 8715 322 (teksti- ja vastaajaviestit)

s-posti: info@mielihohde.fi